Magazin
NOUL STANDARD PENTRU CALITATEA SI REPETABILITATEA DATELOR
MP130 V2 este un dispozitiv acustic cu raza lunga de acțiune (LRAD), cu o presiune a sunetului ultra ridicata pentru a transmite clar sunete sau mesaje in locatii indepartate, cu o raza de actiune efectiva de pana la 500 de metri.

MP130 V2 are o propagare puternica a sunetului, un consum redus de energie si are performante excelente de ecranare magnetica, dezvoltate pentru aplicatiile din industria dronelor.

SOLUTIA SUPREMA PENTRU DATE RGB SI MULTISPECTRALE DE INALTA REZOLUTIE

RedEdge-P este o solutie cu o singura camera pentru capturarea sincronizata a imaginilor multispectrale si RGB calibrate de inalta rezolutie, cu un FOV si o rata de captura optimizate pentru zboruri eficiente. Integreaza perfect un imager de inalta rezolutie cu imagini multispectrale sincronizate pentru a permite iesiri RGB pan-sharpened si multispectrale la 2 cm GSD de la 60 m, deblocand capabilitati extinse de analiza.
Standard RedEdge-P Kit
Setul de senzori vine cu: Senzorul RedEdge-P, capacul lentilei, un nou standard profesional de stocare detasabil in CFexpress, CRP 2 (cea mai recenta versiune a panoului nostru de reflectare calibrat), senzor de lumina DLS 2 cu GPS integrat, cabluri, suruburi de montare, cutie de transport.
RedEdge-P Sensor cu DJI SkyPort Kit
RedEdge-P SkyPort este compatibil cu DJI M300, permițând capabilități RTK.
Setul de senzori vine cu: Senzorul RedEdge-P, adaptor SkyPort, capac pentru obiectiv, un nou standard profesional de stocare detasabil in CFexpress, CRP 2 (cea mai recenta versiune a panoului nostru de reflectare calibrat), senzor de lumină DLS 2 cu GPS integrat, cabluri, suruburi de montare, cutie de transport si kit catarg DLS2.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.
Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

envelopebookmarkphonemapcrosslist