Magazin

Vezi mai multe, lucreaza mai inteligent

Vezi video
Mavic 3 Multispectral
O topografie aeriana eficienta trebuie sa vada invizibilul. De aceea, Mavic 3 Multispectral are doua tipuri de camere. Combina o camera RGB cu o camera multispectrala pentru a scana si analiza cresterea culturilor cu o claritate totala. Gestionarea productiei agricole necesita precizie si date, iar Mavic 3 Multispectral ofera ambele.
Sistem imagistica RGB + Multispectral
Sistem de imagistica foarte integrat
Sistem de imagine recent modernizat, cu o camera RGB de 20 MP si patru camere multispectrale de 5 MP (green, red, red edge și near infrared). Permite aplicatii precum topografia aeriana de inalta precizie, monitorizarea cresterii culturilor si studiile resurselor naturale.
Caracteristici camera RGB
Senzorul de lumina solara incorporat în Mavic 3 Multispectral capteaza iradierea solara si o inregistreaza intr-un fisier imagine, permitand compensarea luminii a datelor de imagine in timpul reconstructiei 2D. Acest lucru are ca rezultat rezultate NDVI mai precise, precum si o acuratete si consecventa imbunatatire a datelor obtinute in timp.
Modul RTK
Imagini precise care captează fiecare pixel
Mavic 3 Multispectral cu modul RTK pentru pozitionare la nivel de centimetru. Controlul zborului, camera si modulul RTK se sincronizeaza in microsecunde pentru a surprinde cu precizie locatia centrului imaginii al fiecarei camere. Acest lucru ii permite lui Mavic 3M sa faca topografie aeriana de inalta precizie fara a utiliza puncte de control la sol.
Durata de viata a bateriei eficienta si fiabila
Durata de viata a bateriei foarte lunga, rafale de fotografie rapide
43 de minute⁴
Timp de zbor
200 de hectare³
Un singur zbor poate finaliza operatiunile de cartografiere pe o suprafata de 200 de hectare.
Durata de viata a bateriei eficienta si fiabila
Incarcare rapida
Hub de incarcare de 100W
Incarcare rapida de inalta eficienta
Incarcare rapida la 88W
Aeronava
Semnal stabil, transmisie lina a imaginii
Transmisia O3 integreaza doua semnale de transmisie si patru semnale de receptie pentru a suporta distanțe de transmisie ultra-lungi de 15 km.
Detectare omnidirectionala a obstacolelor¹ , topografie aeriana cu functie de urmarire a terenului
Aeronava dispune de mai multi senzori de viziune cu FOV larg care detecteaza cu precizie obstacolele in toate directiile pentru evitarea obstacolelor omnidirectionale. Topografia aeriana cu functia de urmarire a terenului poate fi efectuata cu usurinta in peisaje cu pante abrupte.
Aplicatii
Cartografierea livezii
Mavic 3 Multispectral permite supravegherea aeriana dupa teren a livezilor, chiar și pe peisaje in panta. Impreuna cu DJI Terra sau DJI SmartFarm Platform⁶ pentru a reconstrui harti de livezi de inalta rezolutie, pentru a identifica automat numarul de copaci, pentru a distinge copacii de alte obstacole sau obiecte si pentru a genera rute de operare tridimensionale pentru dronele agricole, facand operatiunile mai sigure si mult mai eficient.
Ghidati aplicatiile cu rate variabile
Pentru fertilizarea orezului, reglarea cresterii bumbacului si pulverizarea cu ingrasamânt foliar de cartofi, Mavic 3 Multispectral este utilizat pentru a obtine imagini multi-spectrale ale culturilor.

DJI Terra sau Platforma DJI SmartFarm⁶ pot genera apoi harti NDVI si alti indici de vegetatie, captand diferentele de potential al culturilor si generand harti de prescriptie care permit dronelor agricole sa execute aplicatii cu rata variabila. Acest lucru le permite utilizatorilor sa reduca costurile, sa marească randamentul si sa protejeze mediul.
Cercetare inteligenta pe teren


Mavic 3 Multispectral poate efectua cercetari automate pe teren. Imaginile pot fi incarcate pe Platforma DJI SmartFarm⁶ in timp real printr-o retea 4G. Poate gasi anomalii, cum ar fi deficiente de aparitie, presiunea buruienilor si adapostirea culturilor in timp util.

De asemenea, poate efectua analize inteligente, cum ar fi identificarea rasadurilor de bumbac si testarea productiei de orez, folosind identificarea AI pentru partajarea in timp real a informatiilor despre cresterea culturilor, indrumarea activitatilor agronomice si gestionarea usoara a 70 de hectare de teren agricol de catre o singura persoana.
Monitorizarea mediului si studiul resurselor naturale
Mavic 3M poate fi, de asemenea, utilizat in studii de mediu si resurse naturale, cum ar fi monitorizarea imbogatirii apei, studiile de distributie a padurilor, sondajele zonelor verzi urbane si multe altele.
  • Monitorizarea imbogatirii apei
  • Studii privind distributia padurilor
  • Sondajele zonelor verzi urbane

1. NU zburați în condiții meteorologice severe, cum ar fi vânturi puternice (viteze ale vântului de 12 m/s sau mai mult), zăpadă, ploaie sau fulgere. NU zburați în zone care se află la 6.000 de metri sau mai mult deasupra nivelului mării. NU pilotați aeronava în medii în care temperatura este sub -10° C (14° F) sau peste 40° C (104° F). NU decolați de pe obiecte în mișcare, cum ar fi mașini și nave. NU zburați în apropierea suprafețelor reflectorizante, cum ar fi apa sau zăpada. În caz contrar, este posibil ca sistemul de poziționare vizuală să nu funcționeze corect. Când semnalul GNSS este slab, zburați aeronava în medii cu iluminare și vizibilitate bună. Este posibil ca sistemul de vedere să nu funcționeze corect în condiții de lumină slabă. Fiți conștienți de siguranța zborului atunci când zburați în apropierea surselor de interferență electromagnetică. Sursele obișnuite de interferență electromagnetică includ linii electrice de înaltă tensiune, stații de transmisie de înaltă tensiune, stații radar, stații de bază pentru telefoane mobile, turnuri de transmisie, hotspot-uri Wi-Fi, routere și dispozitive Bluetooth.
2. Distanța de transmisie de 15 km poate fi atinsă numai conform standardului FCC atunci când este măsurată într-un mediu exterior fără interferențe. Standardul SRRC este adoptat în China continentală, iar cea mai îndepărtată distanță de transmisie este de 8 km. Datele de mai sus sunt cele mai îndepărtate distanțe de comunicare pentru zborurile dus, fără întoarcere, conform fiecărui standard. Vă rugăm să acordați atenție returnării solicitărilor în aplicația DJI Pilot 2 în timpul zborului.
3. Condiții specifice de testare: Într-un mediu însorit fără vânt, fotografia ortografică de zbor aeriană se obține cu o viteză de zbor de 15 m/s, o altitudine de zbor de 217 m, o distanță de eșantionare la sol (GSD) de 5,73 cm pentru vizibil și 10 cm pentru multispectral, o rată de suprapunere înainte și înapoi de 70% și o rată de suprapunere laterală de 60%.
4. Datele au fost măsurate folosind un DJI Mavic 3M zburând cu o viteză constantă de 36 km/h la nivelul mării într-un mediu fără vânt, până când a rămas 0% putere. Este doar pentru referință. Vă rugăm să acordați atenție solicitărilor de revenire la acasă din aplicația DJI Pilot 2 în timpul zborului.
5. Accesorii optionale. Acest serviciu nu este disponibil în unele țări. Vă rugăm să consultați distribuitorul local pentru detalii. Nu instalați modulul DJI Cellular atunci când utilizați o cameră multispectrală pentru a captura date, pentru a evita blocarea senzorului de intensitate.
6. Platforma agricolă inteligentă DJI va fi acceptată în T2 al anului 2023. Acest serviciu nu este disponibil în unele țări. Vă rugăm să consultați distribuitorul local pentru detalii.

Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist