Magazin
EVOLUTIA ALTUM ESTE AICI
CELE MAI PRECISE REZULTATE LA REZOLUȚII LA NIVEL DE FRUNZA

SOLUTIA SUPREMA PENTRU DATE RGB SI MULTISPECTRALE DE INALTA REZOLUTIE

RedEdge-P este o solutie cu o singura camera pentru capturarea sincronizata a imaginilor multispectrale si RGB calibrate de inalta rezolutie, cu un FOV si o rata de captura optimizate pentru zboruri eficiente. Integreaza perfect un imager de inalta rezolutie cu imagini multispectrale sincronizate pentru a permite iesiri RGB pan-sharpened si multispectrale la 2 cm GSD de la 60 m, deblocand capabilitati extinse de analiza.
Standard Altum-PT Kit
Setul de senzori Altum-PT vine cu: senzor Altum-PT, DLS 2 cu GPS incorporat, panou de reflectare calibrat (CRP 2), dongle USB WiFi, capac pentru obiectiv, cabluri de integrare necesare, hardware de montare asortat, card CFexpress, cititor de carduri CFexpress, Husă de transport rigidă, Ghid de pornire rapidă.
Altum-PT Sensor cu DJI SkyPort Kit
Acest set de senzori este gata de integrare cu dronele compatibile DJI SkyPort (Matrice 300, Matrice 200 V2 și Matrice 210 V2). Cu toate acestea, integrarea cu drona DJI M210 RTK nu a fost validata, prin urmare nu putem asigura compatibilitatea. Setul de senzori Altum-PT cu DJI SkyPort vine cu: senzor Altum-PT, adaptor SkyPort, DLS 2 cu GPS incorporat, panou de reflectare calibrat (CRP 2), dongle USB WiFi, capac lentile, cabluri de integrare necesare, hardware de montare asortat, CFexpress card, cititor de carduri CFexpress, husa rigida de transport, Ghid de pornire rapidă.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.
Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

envelopebookmarkphonemapcrosslist