Magazin

DJI Mavic 3 Enterprise Series

Drona comercială de zi cu zi

Vezi video
Performanta premium a camerei

Fotogrammetrie rapida

Senzorul wide 4/3 CMOS, 20MP al lui Mavic 3E are un obturator mecanic pentru a preveni estomparea miscarii si accepta fotografierea rapida la interval de 0,7 secunde. Finalizati misiunile de cartografiere cu o eficienta extraordinara, fara a fi nevoie de puncte de control la sol.

Performanta imbunatatita la lumina scazuta

Camera Wide a lui Mavic 3E are pixeli mari de 3,3 μm care, impreuna cu modul inteligent de lumina scazuta, ofera performante imbunatatite semnificativ in conditii slabe.

Focalizati si identificati

Atat Mavic 3E, cat si Mavic 3T sunt echipate cu o camera cu zoom de 12 MP, care accepta pana la 56× Max Hybrid Zoom pentru a vedea detaliile esentiale de la distanta.

Vedeti nevazutul

Camera termica a lui Mavic 3T are o rezolutie de 640 × 512 si accepta masurarea temperaturii punctului si zonei, alerte de temperatura ridicata, palete de culori si izoterme pentru a va ajuta sa va gasiti obiectivele si sa luati decizii rapide².

Zoom simultan pe ecran impartit

Camerele termice si cu zoom ale lui Mavic 3T accepta zoom continuu unul langa altul de 28× pentru comparatii usoare².
Seria Mavic 3 Enterprise redefineste standardele din industrie pentru dronele comerciale mici. Cu un obturator mecanic, o camera cu zoom de 56× si un modul RTK pentru o precizie la nivel de centimetru, Mavic 3E aduce eficienta cartografierii si a misiunii la noi culmi. O versiune termica este disponibila pentru stingerea incendiilor, cautare si salvare, inspectie si operatiuni de noapte.
Compact si portabil
Camera wide cu senzor CMOS 4/3¹
Zoom hibrid 56x
Camera termica de 640×512px²
Timp maxim de zbor de 45 de minute³
DJI O3 Enterprise Transmission
Poziționare la nivel de centimetru cu RTK⁴
Difuzor puternic⁵
Compact si portabil
Rationalizat si compact, Mavic 3 Enterprise Series poate fi transportat intr-o singura mana si poate fi desfasurat in orice moment. Perfect pentru pilotii incepatori si veterani deopotriva, este construit pentru a efectua misiuni lungi.
Doua modele, nenumarate aplicatii
Camera Wide
4/3 CMOS, 20MP, obturator mecanic
Camera Tele
Lungime focala echivalenta: 162 mm, 12 MP, zoom hibrid 56×
Camera Wide
Lungime focala echivalenta: 24 mm, 48 MP
Camera Tele
Lungime focală echivalentă: 162 mm, 12 MP, zoom hibrid 56×
Camera termala²
DFOV: 61°, distanta focala echivalenta: 40 mm, rezolutie 640 × 512
Eficienta operationala exceptionala

Baterii optimizate pentru anduranta

Durata zborului de 45 de minute va permite sa acoperiti mai mult teren pentru fiecare misiune, pentru a examina o suprafata de pana la 2 kilometri patrati intr-un singur zbor.³ ⁵

Timp maxim de zbor
45 de minute ³

Zona de topografie intr-un singur zbor
2 kilometri pătrați⁵
Incarcati rapid bateriile cu hub de incarcare de 100 W sau incarcati direct drona cu incarcare rapida de 88 W.

Hub de incarcare
100W

Drona
88W
Transmiterea imaginilor de ultima generatie
Transmisia cu patru antena O3 Enterprise permite conexiuni mai stabile intr-o mare varietate de medii complexe.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
Detectie omnidirectionala pentru zbor in siguranta
Echipat cu lentile cu unghi larg pe toate partile pentru evitarea obstacolelor omnidirectionale, cu zero puncte moarte. Reglati alarmele de proximitate si distanta de franare in functie de cerintele misiunii.⁶
Advanced RTH planifica automat ruta optima spre casa, economisind energie, timp si batai de cap.
APAS 5.0 permite redirectionarea automata în jurul obstacolelor, astfel incat sa puteti zbura linistiti.⁷

Vedeti nevazutul

Camera termica a lui Mavic 3T are o rezolutie de 640 × 512 si accepta masurarea temperaturii punctului si zonei, alerte de temperatura ridicata, palete de culori si izoterme pentru a va ajuta sa va gasiti obiectivele si sa luati decizii rapide².

Zoom simultan pe ecran impartit

Camerele termice si cu zoom ale lui Mavic 3T accepta zoom continuu unul langa altul de 28× pentru comparatii usoare².
Accesorii abundente

DJI RC Pro Enterprise⁸

Echipat cu lentile cu unghi larg pe toate partile pentru evitarea obstacolelor omnidirectionale, cu zero puncte moarte. Reglati alarmele de proximitate si distanta de franare in functie de cerintele misiunii.⁶
Suita de software completa

DJI Pilot 2

O interfata de zbor Enterprise renovata, conceputa pentru a imbunatati eficienta pilotajului si siguranta zborului. Comenzile dronei si a camerei pot fi accesate cu usurinta cu o singura atingere. Prezentarea clara a detaliilor zborului si a informatiilor de navigatie imbunatatește experienta utilizatorului impreuna cu suport pentru diferite tipuri de rute.

DJI FlightHub2

Gestionarea operatiunilor cu drone cloud all-in-one pentru flota dvs. cu suport pentru adnotari live si mapare cloud pentru o sinergie perfecta de la sol la nor. Gestionati eficient operatiunile de inspectie cu planificarea rutelor si managementul misiunii.

DJI Thermal Analysis Tool 3.0

Analizați, adnotați și procesați imaginile capturate de M3T folosind DTAT 3.0 pentru a detecta anomalii de temperatură în inspecțiile dvs.

Drona comerciala de zi cu zi
Contactati-ne

1. Disponibil numai pentru Mavic 3E.
2. NU expuneti lentilele camerei termice la surse puternice de energie, cum ar fi soarele, lava sau un fascicul laser. In caz contrar, senzorul camerei poate fi ars, ducand la deteriorarea permanenta.
3. Masurata la 32,4 km/h viteza uniforma la nivelul marii intr-un mediu fara vânt. Doar ca referinta. Va rugam sa acordati atentie aplicatiei DJI Pilot 2 pentru sfaturi de zbor dus-intors atunci cand zburati efectiv.
4. Accesorii vandute separat.
5. La un GSD de 5 cm, cu o rata de suprapunere frontala de 80%, o rata de suprapunere laterala de 60% si o viteza de zbor de 15 m/s.
6. Va rugam sa nu zburati pe vreme rea, cum ar fi vantul puternic (viteze ale vantului de 12 m/s si mai sus), zapada, ploaie, fulgere, ceata etc. Nu zburati la altitudini de peste 6000 de metri. Nu zburati intr-un mediu sub -10° C sau peste 40° C . Nu decolati de pe suprafete în miscare (de exemplu, masini in miscare, barci). Nu zburati in zone reflectorizante speculare, cum ar fi apa sau zapada, pentru a asigura functionarea corecta a sistemului de pozitionare vizuala si zburati intr-un mediu bine iluminat atunci cand semnalele GNSS sunt slabe. Lumina ambientala scazuta poate face ca sistemul de vedere sa nu functioneze corect. Va rugam sa acordati atentie sigurantei zborului atunci cand zburati in apropierea surselor de interferenta electromagnetica. Sursele obisnuite de interferenta electromagnetica includ linii electrice de inalta tensiune, statii de transmisie de inalta tensiune, statii radar, statii de baza pentru telefoane mobile, turnuri de transmisie, hotspot-uri Wi-Fi, routere, dispozitive Bluetooth etc.
7. Acceptat numai in modul de zbor manual. Se recomanda prudenta atunci cand zburati in medii periculoase.
8. Momentan disponibil numai la achizitionarea DJI Mavic 3 Enterprise Series.

Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist