Magazin

MATRICE 350 RTK

PREGATITA PENTRU NOILE PROVOCARI

Vezi video
O dronă emblematică îmbunătățită, Matrice 350 RTK stabilește un nou punct de referință pentru industrie. Această dronă de ultimă generație oferă un sistem de transmisie video și o experiență de control complet nou, un sistem de baterii mai eficient și funcții de siguranță mai ample, precum și capacități robuste de sarcină utilă. Este imbunatatita pentru a oferi un nou standard insustriei dronelor pentru intreprinderi
55 min timp maxim de zbor¹
Rating IP²
DJI O3 Enterprise Transmission
DJI RC Plus
400 cicluri garantate ale bateriei³
Rating IP²
Camera FPV Night-Vision
Compatibilitate cu payload-uri multiple
Performanta de zbor impresionanta
Prin constructia sa rigida, Matrice 350 RTK are o propulsie puternică, un grad de protecție îmbunătățit și performanțe excelente de zbor, permițându-i să facă față fără efort unei game largi de provocări.
55-min¹
55 min timp maxim de zbor¹
IP55²
Grad de protectie
2.7 kg
Sarcina utila maxima
7000m⁴
Altitudine maxima de zbor
12 m/s
Rezistenta maxima la vant
-20° pana la 50° C
Temperatura de operare
Performanta de zbor impresionanta

O3 Enterprise Transmission

Matrice 350 RTK adoptă DJI O3 Enterprise Transmission, care acceptă fluxuri live HD 1080p cu trei canale ⁵ și o distanță maximă de transmisie de 20 km⁶. Atât aeronava, cât și telecomanda au un sistem transceiver cu patru antene, care poate selecta în mod inteligent cele două antene optime pentru a transmite semnale, în timp ce cele patru antene primesc semnale simultan. În acest fel, capacitățile anti-interferențe sunt îmbunătățite semnificativ, iar stabilitatea transmisiei este optimizată.
O noua experienta de control
DJI RC Plus
Echipat cu un ecran de 7 inchi cu luminozitate ridicată, DJI RC Plus acceptă Dual Operator Mode și vine cu o baterie externă standard WB37 care oferă o durată de funcționare de până la șase ore, satisfacând diverse nevoi de operare.

Construit pentru medii dure

Evaluat IP54², DJI RC Plus este rezistent la praf și la apă pentru a funcționa fiabil pe vreme rea. Temperatura de funcționare este de -20° până la 50° C, susținând funcționarea non-stop chiar și în medii extrem de calde sau reci.

Control lin și eficient

Există mai multe butoane pe partea din față, din spate și de sus a telecomenzii pentru o funcționare rapidă. Funcțiile butoanelor pot fi personalizate pentru a se potrivi cu obiceiurile utilizatorilor și pentru a oferi o experiență intuitivă și flexibilă.
DJI Pilot 2
Aplicația DJI Pilot 2 a fost optimizată în continuare pentru a prezenta clar tipul misiunii și starea zborului. Controlul ușor și ușor al aeronavei și al sarcinilor utile facilitează o operare mai eficientă.
Statie de incarcare imbunatatita DJI BS65
Noul sistem cu baterii duble
Matrice 350 RTK este echipat cu un nou sistem TB65 cu baterie dublă, care acceptă schimbarea rapida a bateriei și permite zboruri multiple fără oprire. Bateria poate fi încărcată până la 400 de cicluri³ reducând costul unui singur zbor.
Stație inteligentă pentru baterii de nouă generație
Noua stație inteligentă pentru baterii BS65 oferă o soluție unică pentru încărcarea, depozitarea și transportul bateriilor.

Multiple moduri de încărcare

În modul de stocare, încărcați bateria la 50%, ceea ce este bun pentru stocarea pe termen lung.

În modul Ready-to-Fly, încărcați rapid mai multe seturi de baterii la 90% pentru a începe operarea în orice moment și pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Management inteligent

Când stația bateriei este conectată la DJI RC Plus, aplicația DJI Pilot 2 va afișa informații despre starea bateriei și despre sănătate. În plus, puteți seta numărul de zile de auto-descărcare, puteți actualiza firmware-ul, puteți exporta jurnale și puteți accesa alte operațiuni rapide cu o singură atingere.

Transport fara efort

Stația de baterie este proiectată cu roți cu mișcare la 360° pentru transport și tranziții mai convenabile.
Siguranță îmbunătățită a zborului

Indicator de blocare a brațului

Matrice 350 RTK adaugă o nouă funcție de detectare a blocării brațului pentru a evita riscul de deblocare a mânecilor de braț, permițându-vă să vă concentrați asupra zborului.

Camera FPV Night-Vision

Datorită capacităților sale excelente de vedere pe timp de noapte, camera FPV poate prezenta clar împrejurimile și obstacolele în timpul zborului pe timp de noapte. Funcționează în tandem cu funcția PinPoint pentru a oferi o navigare mai bună pentru un zbor sigur, ajutând la o operare mai sigură pe timp de noapte.

6 perechi de senzori pentru poziționare și detectiv a obstacolelor

Matrice 350 RTK este proiectat cu un sistem de viziune binoculară în șase direcții și un sistem de detectare în infraroșu pentru conștientizare în șase direcții, poziționare și capabilități de detectare a obstacolelor, oferind o protecție completă în timpul zborului.⁷

Radar CSM⁸

Cu radarul CSM instalat, Matrice 350 RTK poate detecta obstacole subtile în sus sau în intervalul orizontal de 360° și le poate evita la timp. ⁹ Raza efectivă de detectare este de până la 30 m, ¹⁰ îmbunătățind și mai mult siguranța zborului.

Design de redundanță cu mai multe straturi

Matrice 350 RTK adoptă un design de redundanță pentru a asigura maxim siguranța zborului, permițându-vă să faceți față cu mai multă încredere în mediile de operare dure.
Payload-uri puternice⁸
Matrice 350 RTK acceptă un gimbal unic în jos, gimbal dublu în jos¹¹ și un gimbal în sus¹¹ și are o interfață deschisă E-Port. Cu o capacitate maximă de încărcare utilă de 2,7 kg, aeronava poate transporta până la trei încărcături utile simultan, satisfacând nevoile diferitelor scenarii de operare, cum ar fi siguranța publică, inspecția și cartografierea.
Zenmuse L1
O soluție integrată RGB + Lidar pentru sondaje pentru nori de puncte cu culori reale
Zenmuse P1
Un senzor full-frame de 45MP cu 3 opțiuni de lentile pentru misiuni de zbor de fotogrammetrie
Zenmuse H20T
Soluție de senzor hibrid cu LRF, zoom, cameră wide și camera termala
Zenmuse H20N
Solutie de senzor hibrid pentru misiunile nocturne, cu LRF, zoom, camera wide și doua camere termale, zoom și wide
Operatii inteligente

Cartografiere de înaltă precizie

Matrice 350 RTK acceptă misiuni Waypoint, Mapping, Oblique și Linear Flight. Puteți utiliza Terrain Follow¹² sau Smart Oblique ¹³ pentru o colectare eficientă a datelor. Împreună cu DJI Terra, puteți obține rapid rezultate digitale HD 2D și 3D, permițând operarea de cartografiere de înaltă precizie și eficiență ridicată.

Coordonare sol-aer

Cu funcții precum PinPoint de înaltă precizie și cartografiere în timp real bazată pe cloud, ¹⁴ Matrice 350 RTK poate lega aerul, solul și norul împreună. După ce aeronava finalizează colectarea imaginilor, DJI FlightHub 2 poate modela rapid locul de operare și poate transmite informații de comandă către aeronave și operatori de la sol. Atât telecomanda, cât și FlightHub 2 suportă puncte, linie, desen de suprafață și încărcare în timp real și pot coopera cu aeronava pentru a transmite în direct vizualizarea operațiunii în timp real, depășind barierele de comunicare pentru operarea în colaborare aer-sol.

Inspect precise automate

Prin Live Mission Recording, Matrice 350 RTK poate genera și stoca fișiere de rută de zbor care pot fi utilizate în orice moment pentru a realiza operarea automată și pentru a face inspecția repetitivă să nu mai consume timp sau efort. Când utilizați AI Spot-Check, ¹⁵ Matrice 350 RTK acceptă încadrarea automată și ajustarea manuală a subiectelor pentru a îmbunătăți acuratețea fotografierii repetate și calitatea operațiunii de inspecție.
Accesorii
DJI RC Plus
Radar CSM⁸
DJI TB65
DJI Battery Station BS65
DJI High Altitude Low Noise Propellers⁸
Securitatea datelor utilizatorului
Encriptie AES pentru cardul SD
Mod de date local
Steregerea datelor printr-o singura apăsare
Transmisie video encriptata AES-256
Cloud API

MATRICE 350 RTK

PREGATITA PENTRU NOILE PROVOCARI
Contacteaza-ne
Pentru mai multe detalii despre aceasta drona, folosiți formularul de contact.

* Vă rugăm să verificați și să respectați cu strictețe legile și reglementările locale înainte de a zbura.
** Toate datele au fost testate cu un model de producție Matrice 350 RTK într-un mediu controlat. Experiența reală poate varia în funcție de mediu, utilizare și versiunea de firmware.
*** Toate videoclipurile și imaginile de pe această pagină au fost filmate în strictă conformitate cu legile și reglementările locale relevante.
**** Înainte de utilizare, Matrice 350 RTK trebuie activat prin aplicația DJI Pilot 2.

1. Măsurat cu Matrice 350 RTK zburând la aproximativ 8 m/s fără sarcină utilă într-un mediu fără vânt până când nivelul bateriei a atins 0%. Datele sunt doar pentru referință. Vă rugăm să acordați atenție mementourilor din aplicație pentru timpul real de utilizare.
2. Măsurat într-un mediu controlat. Evaluarea IP nu este eficientă permanent și poate scădea din cauza uzurii produsului.
3. Până la 400 de cicluri dacă durata acumulată a nivelului bateriei ≥ 90% este mai mică de 120 de zile în 12 luni.
4. Măsurat cu elicele 2112 de mare altitudine și zgomot redus și greutatea la decolare ≤ 7,2 kg.
5. Este necesar modul operator dublu.
6. Măsurat conform FCC într-un mediu fără obstacole, cu interferențe reduse, la o altitudine de zbor de aproximativ 120 m. Datele sunt doar pentru referință. În timpul zborului, vă rugăm să acordați atenție mementourilor din aplicație.
7. Există anumite zone oarbe de detecție vizuală și infraroșu. Poziționarea și performanța de detectare a obstacolelor pot fi afectate de mediul de zbor și de caracteristicile obstacolelor. Vă rugăm să zburați cu precauție.
8. Se vinde separat.
9. Activați funcția de evitare a obstacolelor radar în aplicația DJI Pilot 2 și setați distanța de siguranță a aeronavei (se recomandă > 2,5 m), iar viteza de zbor ar trebui să fie < 10 m/s.
10. Măsurat atunci când aria secțiunii transversale a reflexiei radar a țintei de detectare este ≥ 0,4 m². Raza efectivă de detectare poate varia în funcție de dimensiunea și materialul obstacolului.
11. Conectorul gimbal este vândut separat.
12. Această funcție necesită ca telecomanda să se conecteze la Internet și să descarce fișiere DEM.
13. Această funcție necesită Zenmuse P1.
14. Este necesar DJI FlightHub 2.
15. Această funcție necesită încărcături utile Zenmuse H20 Series.
16. Accesoriile din această secțiune pot fi utilizate și cu Matrice 300 RTK.
17. Măsurat conform CE.
18. Aeronava vine cu E-Port, în timp ce componentele SkyPort și X-Port sunt vândute separat.

Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist