Magazin

Suita digitala completa pentru cartografiere si procesarea imaginilor

All-in-One
Acest software va ofera totul într-un singur loc. Nu este nevoie sa cumparati module diferite. Cu 3Dsurvey, posibilitatile sunt nesfarsite.
Precizie
Software-ul este inarmat cu o precizie la nivel de centimetru, creand harti digitale si modele 3D cu cea mai buna acuratete posibila.
Fiabilitate
Software-ul este constant imbunatatit pentru a sprijini mai bine lucrul in teren si in afara acestuia.
Usor de utilizat
3Dsurvey este usor de utilizat si singura solutie de pe piata care reflecta fluxurile de lucru din industrie. Este rapid, fiabil si intuitiv.
Timp economisit
Ca solutie completa, 3Dsurvey va ofera puterea de a procesa date de la orice sursa- nu este nevoie sa va schimbati sursa de date.
Control Suprem
Software-ul transforma datele dumneavoastra in nenumarate oportunitati. Cand sunt mai puaine surprize, detii controlul.
Industrii

Lucrari de geodezie

Esti geodez si petreci mai mult timp pe teren decat iti doresti? 3Dsurvey este un instrument personalizat pentru geodezi, conceput astfel incat sa puteti economisi timp si sa obtineti control. Cu software-ul nostru de topografie puteti procesa si clasifica orice sursa de date pentru orice mediu si o puteti face mai usor si mai rapid.

Minerit

Te lupti cu masuratori manuale complexe si obtii informatii si date exacte la fata locului? Fa-o fara efort. 3Dsurvey este conceput pentru a obtine informatii actualizate si precise si pentru a evita repetarea sarcinilor in timp ce petreceti mai putin timp in santier.

Constructii

Petreci mult timp monitorizarii si colectarii de date exacte? 3Dsurvey va ajuta sa va asigurati ca datele dvs. sunt fiabile, in timp ce petreceti mai putin timp culegandu-le. Daca esti gata sa faci asta mai usor, esti in locul potrivit.

Arhitectura

Este dificil si consumator de timp pentru dvs. sa colectati informatii detaliate? Utilizați 3Dsurvey pentru a colecta informatii reutilizabile mai usor si mai rapid. Software-ul 3Dsurvey este creat pentru ca dvs. sa petreceti mai putin timp culegand date si sa va concentrati mai mult pe munca dvs.

Caracteristici principale
Eficiență extraordinară
P1 include un senzor full-frame, cu zgomot redus, de înaltă sensibilitate, care poate face o fotografie la fiecare 0,7 s în timpul zborului și care acoperă 3 km²[²] într-un singur zbor.
Digital Surface Models (DSM) si 3D Mesh Models
Recreeaza realitatea in formă digitala fotorealista. Generati o imagine de ansamblu complet geo-referinta, orientata spatial si completa a configuratiei site-ului dvs., in intregime sub controlul dvs.
Digital Orthophoto Maps (DOM)
Calculati ortofotografii digitale de inalta rezolutie, cu o precizie la nivel de centimetru, in detaliu geo-referintiat perfect pentru topografie și explorare cartografică ulterioară.
Calcularea volumelor
Explorati calculele volumetrice cu mare viteza și precizie. Comparati mai multe masuratori, vizualizati in detalii 3D realiste si detectati modificarile din mers sau in timp.
Sectiuni transversale si linii de profil
Desenati o linie de definitie si calculati sectiuni transversale verticale individuale sau mai multe profiluri transversale cu intervale definite de utilizator din datele din norul de puncte.
Instrumente CAD integrate
Mediul CAD integrat va permite sa va finalizati proiectele fara niciun software specializat de la terti. Include toate instrumentele puternice pentru stilul stratului!
Aveti intrebari despre acest software ? Nu ezitati sa ne contactati!
Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist