Magazin

FIFISH V-EVO

Evoluție prin imagistică

Vezi video
4K · 60 FPS Camera
AI Vision Lock
166° Ultra-wide View
Rezistență 2 noduri
-10~60°C Temperatură de operare
Timp de scufundare de până la 4 ore
(4 ore. Hover, 1 oră. Mobilitate completă)
Adâncime de scufundare 100 m
Viteză de 3 noduri
5000 lumeni
Lumini cu leduri

Imagini superioare cu impact

FIFISH V-EVO de la QYSEA oferă filmări video 4K UHD la 60 de cadre pe secundă, împreună cu un câmp vizual ultra-larg de 166 de grade. Atingeți noi standarde în imaginile subacvatice, captând imagini puternice atât vii, cât și memorabile.

Capturați ca un profesionist

Cameră 4K·60FPS cu rată ridicată de cadre

Creați filmări epice și momente subacvatice minunate cu sistemul de cameră îmbunătățit de la V-EVO, realizând fotografii de clasă profesională cu ușurință și netezime îmbunătățită.
Cameră sportivă 4K standard
Camera foto 4K cu rată ridicată a cadrelor de la V-EVO

Discover Far & Wide

Vizualizare și înregistrare cu unghi ultra larg de 166°

Vedeți imaginea de ansamblu și descoperiți o lume extraordinară mai jos. Treceți dincolo de o lentilă subacvatică convențională pentru a obține un impact mai mare cu imaginile dvs.

Îmbunătățiți-vă calitatea imaginii

Echilibru de culoare în timp real și îmbunătățiri ale imaginii

Sistemul de imagistică adaptabil și dezvoltat de către QYSEA vă permite să vedeți lumea subacvatică în culorile sale adevărate vii, cu reducerea dinamică a reducerii zgomotului. Maximizați-vă vederea subacvatică cu FIFISH V-EVO, oriunde vă duc scufundările.

Vezi Mai clar cu AI

Algoritmul adaptiv de filtrare a planctonului marin

Folosind algoritmi de imagistică inteligenți, FIFISH V-EVO filtrează în mod natural fulgii marini albi cauzați de plancton și bacterii. Creați-vă fotografii cinematografice cu netezime și claritate maximă.
Fara filtru
Cu filtru adaptiv

Luminează mările

LED-uri cu 5000 de lumeni ultra-luminoase

FIFISH V-EVO vine echipat cu o pereche de 5000 lumeni combinați · 5500K lumini LED albe. Optimizați-vă vederea peste marea adâncă și restabiliți culorile lumii de dedesubt, în special în mediile întunecate și tulburi.

Explorează fără limite

Mișcă-te și filmează cu libertate absolută sub apă

Atingeți dincolo de limitele metodelor tradiționale, obțineți o libertate deplină de 360° în mobilitatea subacvatică, flotarea și menținerea posturii. Transformă-ți imaginația creativă în realitate cinematografică a imaginilor 4K.

Mișcări dinamice ale camerei OmniView

Îndrăznește să-ți imaginezi, îndrăznește să filmezi

Panning Camera
360° Tracking
Camera Tilt Shot
Barrel Rolls & Transitions
FPV Cinematography

Control imersiv VR

Oferind controale senzoriale unice, alimentate de aplicația FIFISH și de ochelari inteligenți, preia controlul deplin la 360° asupra vederii și traseului FIFISH pur și simplu mișcând și întorcând capul. Inteligent, precis și ușor de utilizat, împuterniciți-vă scufundările cu noul control FPV.

AI Vision Lock

Funcția Vision Lock de la FIFISH V-EVO dezlănțuie o gamă largă de capabilități intuitive care mențin subiecții în siguranță în focalizare. Determinați poziția obiectelor cu mare precizie, mișcându-se adaptiv și automat pentru a bloca subiectele în timp real.

Touch Lock

Cu o simplă atingere, FIFISH își ajustează automat și intuitiv direcția și înălțimea, mutând noua sa zonă de focalizare selectată către ecranul central.

Station Zoom

Făcând o mișcare de micșorare peste ecran, FIFISH se va deplasa fizic și intuitiv mai aproape sau mai departe de subiectul focalizat.

Off-center Lock

Prin apăsarea pe orice punct al ecranului timp de câteva secunde, FIFISH se va bloca în siguranță în postura și unghiul actual, împotriva oricăror forme de interferență submarină.

Slide Lock

Glisarea în oricare dintre cele patru direcții de pe ecran – de la stânga, dreapta, sus sau jos – va permite utilizatorului să se blocheze pe noi puncte de focalizare.

Navigați prin apa fără griji

Design hidrodinamic, fluid și robust al picăturilor de apă, oferind rezistență minimă la curenții oceanici și lungimi de scufundare crescute.

Împărtășește-ți lumea

Interfața FIFISH V-EVO permite integrarea eficientă a unei game largi de instrumente la nivel profesional și specifice industriei pentru a aborda diferite scenarii și sarcini.
FIFISH V-EVO Standard Pack

Dimensiune compactă, putere robustă

70N
Forța de prindere și blocare
70N
Forța de ridicare și tragere

Împărtășește-ți lumea

APLICAȚIA FISH | Streaming live cu o singură atingere

Cutie HDMI | Ieșire profesională live

Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist