Magazin

DJI TERRA

Faceți din lume un activ digital

Capturați, analizați și vizualizați mediul dumneavoastră cu DJI Terra – un software de cartografiere ușor de utilizat dezvoltat pentru a ajuta profesioniștii din industrie să transforme scenariile din lumea reală în active digitale.
Incercati varianta trial

Planificati. Procesati. Analizați și executați.

Rezervor de 8L
Sistem Radar Sferic
Protectie la apa IP67
Camere FPV duale
Planificarea misiunii folosind Waypoints
Creati-va trasee de zbor eficiente folosind aceasta metoda impreuna cu parametri ajustabili precum altitudine, viteza, unghi de inclinare a gimbalului, directia de parcurs a Dronei si multe altele. Pentru misiuni mai complexe si mai stricte care necesita o atentie deosebita la detalii, utilizați 3D Flight Visualization pentru a proiecta și simula operatiuni pe modelele 3D deja existente.
Planificarea misiunii de zbor
Cu doar câteva atingeri pe ecran, puteți automatiza misiuni complexe, permițându-vă să captați fără probleme imagini care pot fi procesate pentru a produce o varietate de hărți și modele pentru analize ulterioare și pentru a ajuta luarea deciziilor.
Planificarea misiunilor oblice
Atunci cand acuratetea este esentiala si detaliile sunt vitale pentru operatiunile dvs. critice, acest tip de misiune va permite sa capturati un set de date bogat vizualizat mai apoi ca model 3D, ajustand astfel unghiul camerei pe directie inclinata si oferindu-va o imagine mai clara asupra obiectivului studiat.
Planificarea misiunilor de tip coridor
Creati misiuni de zbor automatizate cu desfasurare in jurul drumurilor si a cailor ferate, prin trasarea unei linii pe harta. Puteti regla setarile misiunii pentru a interveni in modificarea suprafatei totale recent cartografiata, oferindu-va astfel flexibilitatea de a alege intre crearea hartilor 2D obtinute cu precizie ridicata, crearea modelelor 3D sau doar prezentari simple pentru vizualizari rapide.
Planificarea detaliată a misiunii de inspecție¹
Generati automat puncte de parcurs (WayPoints) si rute de zbor pe baza unuia sau mai multor puncte selectate intr-un model 3D local sau un nor de puncte terta parte. O vizualizare simulata a camerei, incluzand punctul selectat, este afisata pe ecran pentru a permite o selectie mai buna a punctelor si o planificare mai eficienta a rutei de zbor, automatizand astfel fluxurile de lucru.

Cartografiere

Harti 2D
Cartografiere în timp real
Generați rapid un ortomozaic 2D al zonei selectate în timp real. Nu numai că este ideal pentru a crea trasee detaliate de zbor în zone îndepărtate, dar este și util pentru misiuni sensibile la timp, care necesită luarea rapidă a deciziilor la fața locului.
Reconstrucție 2D
Generați ortozaice de înaltă rezoluție, permițându-vă să obțineți rezultate de măsurare detaliate și precise pentru toate proiectele dumneavoastră critice.
Reconstrucție multispectrală 2D³
Folosind date multispectrale de la P4 Multispectral, generați hărți de reflectanță calibrate radiometric pentru cercetarea cu teledetecție și multe altele sau produceți hărți cu indici de vegetație, inclusiv NDVI și NDRE. Creați hărți de prescripție pentru aplicarea cu rată variabilă folosind dronele Agras de la DJI pentru a îmbunătăți randamentul culturilor, reducând în același timp costurile.

Modele 3D

Cartografiere 3D în timp real⁴
Când eficiența este esențială, redați rapid și vizualizați un model 3D al zonei mapate. Luați decizii pe baza modelului preliminar și verificați imediat dacă este complet sau planificați zboruri 3D la fața locului.
Reconstrucție 3D
Obțineți reprezentări clare și realiste ale împrejurimilor dvs. în diverse aplicații industriale, fie că este vorba de reconstrucția accidentului, recrearea liniilor electrice subțiri și a structurilor verticale complexe, gestionarea proiectelor majore de construcții și multe altele. Algoritmii de reconstrucție bazați pe CUDA sunt capabili să proceseze rapid cantități mari de date pentru a oferi rezultate de calitate.

Cu Regiunea de interes, reconstrucția imaginii poate fi efectuată pentru o anumită regiune țintă. La rândul său, acest lucru economisește timpul de procesare și îmbunătățește eficiența, generând în același timp un model sau un nor de puncte mai clar.

Procesarea datelor LiDAR

Procesarea datelor din cloud de puncte
Când eficiența este esențială, redați rapid și vizualizați un model 3D al zonei mapate. Luați decizii pe baza modelului preliminar și verificați imediat dacă este complet sau planificați zboruri 3D la fața locului.
Analiza datelor

Măsurători 2D și 3D

Obțineți dimensiuni cheie pe o serie de terenuri cu instrumente de analiză ușor de utilizat, care vă permit să obțineți o varietate de date de măsurare bazate pe măsurători liniare, de suprafață și volumetrice.

Adnotare

Editați etichetele măsurătorilor pe modelele existente, care pot fi folosite pentru raportare și îmbunătățirea comunicării pe parcursul proiectelor în derulare.

Inspecție foto

Inspectați îndeaproape fiecare fotografie a modelului, astfel încât să puteți identifica și evidenția orice elemente critice din lumea reală.
Analiza datelor
Caracteristică/Versiune Agriculture
(Versiune Online)
Pro
(Versiune Online si Offline )
Electricity
(Versiune Online)
Cluster
(Versiune Online)
Cartografiere 2D in timp real
Aplicatii in agricultura
Reconstructie 2D (agricultura)
Reconstructie 2D multispectrala
Import fisiere KML -
Sistem de coordonate de iesire -
Reconstructie ROI -
Import fisiere POS -
Reconstructie Multi-GPU -
Reconstructie 3D -
Planificare misiune 3D -
Cartografiere 3D in timp real -
GCP-uri -
Optimizarea acuratetii norului de puncte LiDAR -
Aplicatii tip electricity - -
Inspectie detaliata - -
Pentru mai multe detalii despre acest produs, folosiți formularul de contact.

Notă:

1. Numai următoarele modele acceptă utilizarea de import a rutelor misiunii de inspecție detaliată:
(1) Phantom 4 RTK (Fără monitorizare RC)
(2) Sarcini utile din seria Matrice 300 RTK + H20
(3) Mavic 2 Enterprise Advanced

2. Capacitatea de procesare de 400 de imagini/1 GB RAM este estimată folosind dimensiunea imaginilor capturate cu Phantom 4 RTK. Acesta este echivalentul procesării a 8 gigapixeli de date/1 GB RAM.

3. Cerințe de sistem: Windows 7 sau mai recent (64 de biți, 16 GB RAM), placă grafică NVIDIA (4 GB) cu capacitate de calcul 3.0 sau mai recentă.

4. Aeronave suportate: P4 Multispectral
Benzi de imagistică multispectrale acceptate:
Albastru (B): 450 nm ± 16 nm, verde (G): 560 nm ± 16 nm, roșu (R): 650 nm ± 16 nm, margine roșie (RE): 730 nm ± 16 nm, infraroșu apropiat (NIR) ): 840 nm ± 26 nm
Indici de vegetație acceptați: NDVI, GNDVI, NDRE, LCI, OSAVI.

Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist