Magazin

LiDAR 360

Lidar360 – Software de post-procesare a norilor de puncte

Framework Lidar360

Framework-ul LiDAR360 pune bazele pentru intreaga suita de software. Cu putere de procesare la nivel de TB, Framework-ul contine instrumente necesare pentru interactiunea si manipularea eficienta a datelor din norul de puncte LiDAR. Functiile includ gestionarea datelor, alinierea automata a benzilor si clasificarea norilor de puncte. De asemenea, permite utilizatorilor sa faca upgrade la module specifice aplicatiei, cum ar fi teren, silvicultura ALS/TLS si analiza geologica. In cea mai recenta versiune 5.0, modulul Powerline este adaugat la LiDAR360. Utilizatorii pot efectua analize profesionale cu privire la datele powerline, cum ar fi clasificarea, detectarea punctelor de pericol si asa mai departe.

Avantaje

Vizualizare masiva a datelor cu mai multe surse

Verificarea calitatii datelor din norul de puncte

Clasificarea norilor de puncte

Imbinarea datelor

Aplicatii industriale aprofundate
Silvicutura
Utilizati software-ul de procesare LiDAR360 pentru a genera produse geospatiale din sisteme mobile, terestre, UAV sau aeropurtate care raspund nevoilor critice ale padurarilor.
Aflati mai multe>>
Utilitati
Un articol anterior a prezentat soluții GVI care utilizează UAV LiDAR pentru sondajul liniilor de transport de înaltă tensiune. Acum trecem la o altă întrebare, cum rămâne cu utilizarea LiDAR pentru a inspecta liniile de distribuție a energiei electrice în cartierele urbane?
Aflati mai multe>>
Teren
Alinierea setului de date, denumită și co-înregistrare, poate fi efectuată rapid folosind software-ul de procesare a norilor de puncte LiDAR360 de la GreenValley.
Aflati mai multe>>
Electricitate
Folosind LiAir Series și modulul Power Line LiDAR360 pentru a detecta vegetația periculoasă de-a lungul liniilor de transport și stâlpilor.
Aflati mai multe>>
Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist