Magazin

Pix4D Fields

  • Colectati imagini folosind o drona si orice camera RGB standard sau o camera multispectrala selectata, cum ar fi Parrot Sequoia+ și MicaSense RedEdge.
    Utilizati aplicatia PIX4Dcapture pentru a va planifica si controla cu usurinta zborul dronei pentru o cartografiere optima.
  • Procesati imaginile cu motorul de procesare instantaneu și obtineti hartile dvs. direct pe teren: 6,8 GB, 2948 imagini in10 minute (cu noul modul de radiometrie).
  • Generati ortomosaice precise, modele digitale de suprafata, harti index, zone si harti precise de prescriptie.
  • Partajati-va hartile tuturor partenerilor interesati din proiect pentru o colaborare fara intreruperi, folosind instrumentul de raportare PDF al PIX4Dfields sau folosind functia de distribuire in PIX4Dcloud.
Creati harti de camp precise, generati informatii si analizati datele din camp in timp real pentru a creste productivitatea culturilor
Singurul software de cartografiere cu drone pentru agricultura creat cu ajutorul fermierilor, crescatorilor si agronomilor
Seturi de date mai mari, rezultate precise
PIX4Dmatic proceseaza mii de imagini, mentinand in acelasi timp precizia de top, reducand la jumatate timpul de procesare, fara problemele de a imparti și imbina.
Procesare complet automatizata
Dezvoltat in stransa colaborare cu topografi si profesionisti in cartografiere pentru a va simplifica fluxul de lucru: importati, procesati si evaluati calitatea unui proiect in doar cateva clicuri si treceti fara probleme de la PIX4Dmatic la PIX4Dsurvey.
Fluxul de lucru terestru
Profitati de avantajele fotogrammetriei si ale tehnologiei LiDAR. Procesati iesirile de imagini LiDAR si RGB de la PIX4Dcatch pentru un flux de lucru terestru complet. Usor si bazat pe desktop.
Creati si analizati harti in timp real ale culturilor dvs. pentru a va imbunatati fluxul de lucru in agricultura
Cerceteaza-ti cu usurinta ferma si genereaza rezultatul corespunzator nevoilor tale
Vedeti toate iesirile
Pentru alte detalii despre acest produs, nu ezitati sa ne contactati.
Produse
Drone profesionale industriale, agricole.
Telefon
0788278278

Droneman

Drone profesionale
Drone Profesionale
CONTACT

Acasa

Sediu

Adresa

Romania

Telefon

0788278278

Utile

apartmentenvelopebookmarkphonemapcrosslist